Marieke is tot 3 januari 2019 in Nederland. Dit is een tijd van verlof, maar ondertussen wordt er ook hard gezocht naar nieuwe sponsors voor de Embrace Kids!

Aanstaande 22 december zullen we bij de volleybalclub Sliedrecht Sport aanwezig zijn om de projecten onder de aandacht te brengen tijdens de wedstrijden van Heren 1 (17.30u) en Dames 1 (20.00u) in De Basis. Kom ook eens kijken en loop dan meteen langs onze tafel voor meer informatie!

Op 29 december in de oude Groen van Prinsterer school (Jacon Catsstraat) hebben we ook een gezellige middag gepland (van 16.00u tot 18.00u) waar u/jij kunt zien en horen wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en de plannen voor de nabije toekomst. Onder het genot van een oliebol en een baksie koffie of thee kunt u/jij ook Marieke plus het thuisfront team ontmoeten en eventuele vragen stellen! Van harte welkom!

Waarom zijn er dan nieuwe sponsors nodig?

Allereerst willen we bij deze de sponsors van de afgelopen jaren hartelijk bedanken voor alle kleine en grote  giften die bijgedragen hebben aan de start van de Embrace ministry. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om 21 kinderen naar school te doen laten gaan, hen dagelijks te voeden en goede zorg te geven. Ze lachen weer, voelen zich geborgen en zien uit naar de toekomst! Blijf vooral sponsoren; wij zien dat het een enorm verschil maakt! Bedankt!

Ten tweede zijn we op zoek naar een eigen plek waar we meer mogelijkheden hebben, betere begeleiding kunnen aanbieden en kunnen bouwen aan de toekomst. Op dit moment huren we een huis, dat te klein is en waar we vaak onderhoud aan moeten plegen. Wat zou het goed zijn voor de kinderen om een vaste plek te hebben, waar zij kunnen opgroeien, studeren en begeleid worden! Hier is natuurlijk veel geld voor nodig; allereerst voor een stuk land en de bouw van een huis dat voldoet aan de eisen om al deze kinderen te kunnen opvangen.

Een ander verlangen is dat de Embrace ministry op korte termijn kan investeren in een auto. Dit zou helpen om bijvoorbeeld op een efficiëntere wijze boodschappen te kunnen doen (zie foto), maar ook sneller met kinderen naar het ziekenhuis te kunnen ten tijde van een noodgeval… Er is al 1400 euro geschonken, wat de helft is voor een goede tweedehands auto in Burundi!

Graag komen we u tegen op één van deze dagen,  maar alvast hier vandaan hele fijne en vooral gezegende Kerstdagen en een gelukkig 2019!