Divine is tiener waar we op Embrace heel blij mee zijn. Ze is al erg veranderd in het afgelopen jaar! Ze heeft ons al meer leren vertrouwen en kan ons vertellen wat er in haar omgaat. Dat is een van de overwinningen die zij behaald heeft. Behalve haar groei op emotioneel en sociaal gebied, is ze ook fysiek sterker geworden. Ze is een van de meiden, die heel goed mee helpt met de dagelijkse taken bij Embrace; boodschappen doen op de markt, de vloer en de keuken schoonmaken, aardappels schillen enz. Op school doet ze ook heel goed haar best en haalt goede cijfers in groep 4!

Ze had onlangs al laten weten dat ze graag haar vader wel weer zou willen zien, maar dat het zo zou gaan, had ik niet verwacht! Toen ik naar buiten keek zag ik ineens een politieagent met een flink geweer over zijn schouder in onze tuin lopen. “Ho even!” Hij was samen met een man en een vrouw, die de oom en tante van Divine bleken te zijn. Haar familie wilde haar ineens meenemen naar haar vader in het binnenland (hij had hier zijn eigen redenen voor), maar de schooldirectrice had de politie meegestuurd voor bescherming van Divine. Divine had haar vader al vier jaar lang niet gezien en dus was hereniging een goed idee, maar dan wel geleidelijk en niet op zo’n manier dat ze meteen stopte met het naar school gaan! En dus hielp de politieagent met het bemiddelen en is Divine inmiddels al op bezoek geweest! De eerste omarming was geweldig; Divine rende met zoveel vaart, dat beide op de grond belandden! Rond de Kerst hoopt ze voor een week te gaan. Bid u/jij mee voor Divine en de andere kinderen plus hun families? Zó veel problemen en verdriet!

Op de foto’s zie je Divine haar familie. En ze laat ook haar foto album zien aan al haar vrienden daar. Plus een foto toen ze haar nieuwe uniform, school tas en certificaat ontving!