Dagelijks naar de Embrace kinderen, de activiteiten coördineren, reageren op de noden van de kids en het personeel, plannen maken voor de toekomst enzovoort, dat doen we met elkaar! Niet alleen wij hier in Burundi, maar er komt heel veel input ook uit Nederland. Er zijn trouwe bidders, gulle gevers, een actieve thuisfront commissie, een betrokken gemeente en mensen die onlangs geinteresseerd zijn geraakt in het werk dat we met elkaar doen en die willen we dan ook graag ontmoeten! En als het even kan; persoonlijk bedanken!

Van 9 april tot 8 mei 2020 hopen we in Nederland te zijn… Waarom die tijd? Omdat het ook de eerste keer is dat Gentil naar Nederland zal komen en er zijn een heel aantal mooie dagen in die periode! Allereerst de lente mee maken is iets moois, dat seizoen kennen we hier niet! Pasen is ook heel anders in Nederland dan in Burundi en ik zie daarom uit naar de kerkdiensten… Daarnaast de altijd gezellige Koningsdag, wat natuurlijk ook onze huwelijksdag is – we zullen vieren dat we één jaar getrouwd zijn. Wat een prachtjaar is het! En hoe gaaf is het, dat we dit met jullie allen kunnen vieren! Ook is het dan al gauw 4 en 5 mei, met dit jaar speciale herdenkingen en daar willen we graag bij zijn.

Al die dagen vieren met familie en vrienden is mooi, maar we moeten ook aan het werk! Als u/jij op de hoogte bent van de toekomstplannen van Embrace, dan moet er vergaderd worden en zullen we ook weer op zoek gaan naar sponsors. Heeft u/jij ideeën, wil je mee helpen, wil je graag verhalen uit de eerste hand ontvangen; laat het ons dan weten! Met elkaar zullen we dan aan de slag gaan om deze kinderen (en nieuwe kinderen in de toekomst) de beste zorg te bieden, waarbij ze zich werkelijk omarmd zullen voelen!