Al op jonge leeftijd wist Marieke wat ze wilde doen in de toekomst; uitreiken naar de (wees)kinderen in Afrika. Hen liefhebben, zorg bieden en onderwijzen en hopen dat zij Jezus’ liefde zouden ervaren. Ze deed daarom de verpleegkundige opleiding en werkte ruim vijf jaar bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Via ‘Jeugd met een Opdracht’ (Discipelschap Training School in Nederland en Counselling School in Australie) kwam ze in het hart van Afrika terecht en is daar nu werkzaam sinds 2009.

Na een aantal jaren in een huis met zo’n 40 tieners te hebben gewerkt en op een christelijke Engelstalige basisschool en middelbare school studenten te hebben begeleid, is het verlangen gekomen om de straatkinderen van Bujumbura te gaan dienen. Dat doet zij nu samen met haar echtgenoot en Burundees Gentil.

Marieke en Gentil zijn in hun levensonderhoud volledig afhankelijk van giften van donateurs. Naast de andere specifieke campagnes kunt u middels een donatie via dit formulier een bijdrage leveren aan de onkosten die de oprichters van Stichting Embrace Burundi dagelijks maken.

Melding: Testmode is geactiveerd. Er worden in deze testmode geen live donaties verwerkt.

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €100,00

Proudly powered by Themelexus.com