Nou, het is weer gelukt, hoor! 25 schooltassen, 25 schooluniformen, 25 pakketjes met schoolbenodigdheden,  25 paar schoenen, 25 setjes nieuwe kleren, 25, 25…….  Een hele klus, maar zo leuk om ze enthousiast aan het nieuwe schooljaar te zien beginnen! Het heeft allemaal veel geld gekost, maar het grootste gedeelte was bekostigd door Bean United, een koffie business uit Duitsland. Die hadden een sponsorloop georganiseerd; om zes uur ‘s ochtends zes kilometer rennen en op die manier haalden ze 2500 euro op! Het is duidelijk dat we dit echt allemaal met elkaar doen; een verschil maken in de levens van deze kids! Bedankt Bean United en Paula’s hapjesservice!

De kinderen kregen dit jaar dan ook een wat duurder uniform; op maat gemaakt en betere kwaliteit materiaal. Al doende leert men namelijk. In het afgelopen jaar hebben we heel wat uniform reparaties gehad en dat is erg vervelend steeds. Ook zijn veel kids ineens tieners geworden en paste het uniform van vorig jaar niet meer! Dus nu hopen we deze lekker lang mee zullen gaan…

We hebben nu één meisje op de kleuterschool, drie kinderen in groep 3, zes in groep 4, zeven kids in groep 5, vier in groep 6, één in groep 7 en drie in groep 8.  Huiswerk maken gebeurd dus in verschillende kleine groepjes en we zijn erg blij met alle volwassenen die bij Embrace werken, betaald of vrijwillig, die investeren in de educatie van deze kinderen!

We zijn ook enorm blij met alle sponsors die het mogelijk maken dat de kids elke dag gezonde maaltijden te hebben. Een grote sponsor hierin is Bean United, maar alle donaties klein en groot, maken dat de kinderen flink groeien en gezond zijn! Heel hartelijk bedankt!!

                            

                            

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.